Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Biker chic



Hot Trends 2010 Close Up

Biker Chic

Οι περισσότεροι οίκοι μόδας παρουσίασαν για πρώτη φορά τον περασμένο χειμώνα το biker chic που όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει. To δερμάτινο jacket υποστηρίζεται έντονα σε όλες τις εβδομάδες μόδας για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011.

Αποτελεί το βασικό κομμάτι για την υιοθέτηση του συγκεκριμένου look. Τα δερμάτινα παντελόνια με ξεχωριστές λεπτομέρειες όπως μεταλλικά φερμουάρ και μεταλλικές ζώνες συμπληρώνουν το biker chic.Χαρακτηριστικό αξεσουάρ αποτελούν τα δερμάτινα γάντια για την ολοκλήρωση του look.

Στον οίκο Burberry κυριαρχεί το μαύρο perfecto jacket, σήμα κατατεθέν των μοτοσικλετιστών, αλλά και biker σε κόψιμο μανίκια στα κλασικά trench coats.

Επίσης, ο οίκος Chanel λανσάροντας τις μοναδικές biker μπότες υποστηρίζει την νέα τάση της μόδας. Σε χρώματα άσπρο και μαύρο με μεταλλικές λεπτομέρειες συμπληρώνουν ένα total biker look.

Στον οίκο Balmain το biker jacket κυριαρχεί. Συνδυάζεται με άσπρο φανελάκι μίνι φούστες και καυτά σορτς. Το look συμπληρώνουν τα δερμάτινα παντελόνια και τα σκισμένα καλσόν.

1 σχόλιο: