Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

SWAP NOT SHOP NOW AT THESSALONIKI!

19.12.2010 Swap not Shop @ Thessaloniki [Muffin Edition]
Το Swap Not Shop πάει Θεσσαλονίκη! Στις 19 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 θα είμαστε στο lounge-cafe-bookshop Τhe Barrister, στη -γεμάτη λαμπιόνια- οδό Φράγκων (νούμερο 3, απέναντι από τα διοικητικά δικαστήρια). Φέρτε τη γνωστή σακουλίτσα με καθαρά και πλυμένα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ για να τα απλώσουμε στους ορόφους -που θα είναι όλοι δικοί μας- και να τα ανταλλάξουμε!
Nα πιούμε μιαμ καφέ και τσάι με μοσχοβολιστές γεύσεις και σλουρπ ρόφημα πηχτής σοκολάτας, να φάμε τα χριστουγεννιάτικα μάφιν που θα έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας (λέμε να τα πασαλείψουμε και με γκλίτερ) και να ακούσουμε σούπερ μουσικές! Κι άμα ο καιρός είναι καλός, θα φορέσουμε τους θησαυρούς που βρήκαμε και θα βγούμε στους δρόμους να μας δείξουμε στους περαστικούς (και να τους φέρουμε μέσα, να ανταλλάξουν κι εκείνοι)...
Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event Swap Not Shop 19/12/2010 @ Thessaloniki [Muffin Edition] και στο swapnotshop.thess@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σας περιμένουμε! Spread the word φίλοι μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου