Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Shop.Ntynomai.gr: 70.000 προϊόντα από τα μεγαλύτερα e-shops

Το on-line shopping για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, έχει μπει σε σημαντικό βαθμό στη ζωή μας. Μήνα με το μήνα, όλο και περισσότερες Ελληνίδες επιλέγουν το internet για την πραγματοποίηση των αγορών τους. Η λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων έχε βελτιωθεί σημαντικά, προσφέροντας στην πλειοψηφία τους και καλές τιμές, αλλά και δυνατότητα επιστροφών για να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει.Οι Editors του Ntynomai.gr επισκέπτονται καθημερινά έναν μεγάλο αριθμό από ηλεκτρονικά καταστήματα ένδυσης και σας προτείνουν τα καλύτερα κομμάτια. Αλλά αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ, δημιουργώντας ένα τεράστιο κατάλογο με προϊόντα από τα μεγαλύτερα e-shops, για να μπορείτε να εντοπίζετε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που σας αρέσουν.
Περισσότερα από 70.000 προϊόντα από ελληνικά και σημαντικά διεθνή καταστήματα σας περιμένουν στο Shop.Ntynomai.gr. Χωρισμένα σε κατηγορίες για εύκολη πλοήγηση και με δυνατότητα αναζήτησης με βάση τη φίρμα αλλά και το εύρος τιμών.
Στο Shop.Ntynomai.gr θα βρείτε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, γυναικεία και ανδρικά, από καταστήματα όπως: LaRedoute, Yoox, MyShoe, Buldoza, Folli Follie, Z-mall, Style Icon, My Fashion Fruit, Toi&moi, Female Shop, Dress For Less, Asos, Starbags Fashion, Icon Zoo, Brand Style, E-men, My Wardrobe, Tsiamita, Queens Outlet, Happy Style, Le Fonte, John Andy, Fashion Spot, Foreseto, Gianna Kazakou, αλλά και πολλά άλλα e-shops που προστίθενται καθημερινά.
Κάντε μία δοκιμή σήμερα, θυμηθείτε το την επόμενη φορά πριν ψωνίσετε και… πείτε το και στις φίλες σας!
Δείτε όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ στο Shop.Ntynomai.gr

2 σχόλια: