Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η νέα μούσα του οίκου Βurberry



Η Molly Smith είναι η νέα μούσα του οίκου Burberry. Το δεκαεξάχρονο μοντέλο δεν περίμενε πως θα άλλαζε η ζωή της από την μία στιγμή στην άλλη ενώ ψώνιζε αμέριμνη στο εμπορικό κέντρο του Covent Garden . Ο διάσημος οίκος επιβεβαίωσε πως  η Molly θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του για την κολεξιόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2011-2012. Το νεαρό μοντέλο έχει ολοκληρώσει την φωτογράφηση του η οποία έγινε υπό την καθοδήγηση του διάσημου φωτογράφου Μario Testino.
H Molly σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Βρετανική Vogue δήλωσε χαρακτηριστικά: « Η φωτογράφηση ήταν μία ξεκούραστη και συναρπαστική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους της μόδας από κοντά. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.» και συμπλήρωσε : «Οι γονείς μου είναι περήφανοι για όσα έχω καταφέρει μέχρι τώρα.» Φαίνεται πως η Molly θα έχει λαμπρό μέλλον στο χώρο της μόδας.
Από την άλλη μεριά το νεαρό μοντέλο δεν ξεχνάει τις υποχρεώσεις που έχει ως μαθήτρια. Βασικός της στόχος είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να εργαστεί ως μοντέλο μόλις ενηλικιωθεί. Φαίνεται πως στο μάθημα της μόδας είναι άριστη μαθήτρια αφού έχει κλείσει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου .Μία από τις μελλοντικές της εμφανίσεις είναι η προώθηση των ρούχων της εταιρείας Topshop.
Ωστόσο παρά την τόση μεγάλη αλλαγή που έχει έρθει στην ζωή της, η Μolly φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει τις παλιές της συνήθειες. Προσγειωμένη και προσηλωμένη στους στόχους της δηλώνει πως δεν έχει αλλάξει τίποτα από ότι συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν. Όταν δεν εργάζεται πηγαίνει καθημερινά στο κολλέγιο ,συναντάει τους φίλους της και παίζει ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ωραίο να συναντάς ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους και να το διεκδικούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου