Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Iconic Choos


Ο διάσημος οίκος  Jimmy Choo αποφάσισε να λανσάρει μια νέα  εικονική συλλογή όπου θα περιλαμβάνει  τις πιο αξέχαστες και διάσημες εμφανίσεις των star του Hollywood με τις δημιουργίες του σε μία όμως πιο βελτιωμένη εκδοχή τους. Στην συλλογή υπάρχουν τα φτερωτά σανδάλια που φορούσε η Carrie Bradshaw στην διάσημη σειρά Sex and the City και τα διάσημα ψηλοτάκουνα Macy που φόρεσαν η Natalie Portman και η Hilary Swank. O σχεδιαστής του διάσημου οίκου Μelon σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλησα να δημιουργήσω μία συλλογή εμπνευσμένη από τις πιο κορυφαίες δημιουργίες του οίκου μας που επέλεξαν να φορέσουν διάσημοι ηθοποιοί αλλά σε μία πιο ανανεωμένη έκδοση τους. » Επίσης τόνισε πως οι σύγχρονες ερμηνείες των κλασσικών σχεδίων του οίκου αντιπροσωπεύουν την διαχρονικότητα των δημιουργιών του Jimmy Choo. Οι θαυμαστές του σχεδιαστή θα μπορούν να δουν τις φωτογραφίες και τα σκίτσα της  συλλογής σε ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Το βιβλίο θα έχει τίτλο Jimmy Choo XV. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

3 σχόλια:

  1. μα φτιαχνει κατι παπουτσια απιστευτα!!μου αρεσει πολυ αυτη η ιδεα της εικονικης συλλογης ετσι κ αλλιως δεν θα μπορουσα να τα αγορασω ας μην με προκαλουν αρα!!χεχε

    φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. foveri idea!!opos leei i caramellitsa...kaliteri i eikoniki sillogi,gt allios 8a eixame 8ema me tous peirasmous!!hahaha...filia!

    www.fashionable.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή