Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τραβήξτε τα βλέμματα όλων στην παραλία...

Σας αποκαλύπτουμε 3 μυστικά όπλα για να ξεχωρίσετε φέτος στην παραλία!

1. Rodial Skinny Beach
Η Rodial με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζει τη σειρά Skinny Beach – μια σειρά αντηλιακών γαλακτωμάτων που όχι μόνο προστατεύουν από τις ακτίνες UV, αλλά παράλληλα βελτιώνουν το περίγραμμα του σώματος και προωθούν τον χρωματισμό του. Η επαναστατική σύνθεση τους βοηθά στην άμεση σύσφιξη, ανόρθωση και τόνωση του σώματος χάρη στο κολλαγόνο φυτικής προέλευσης. Προσθέτει  μοναδική λάμψη στο δέρμα, ενώ με τα πεπτίδια που περιέχει βοηθά στην ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας μαυρίσματος, χαρίζοντας πλούσιο, βαθύ και μακριάς διάρκειας μαύρισμα, σε μικρότερο χρόνο ηλιακής έκθεσης. Παράλληλα η καφεΐνη, το σύμπλεγμα καρνιτίνης και  τα πολυσακχαρίδια βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, μειώνουν το πρήξιμο και την κατακράτηση νερού και βελτιώνουν την σφριγηλότητα του δέρματος. Το Skinny Beach SPF15  Tinted με χρώμα, προσφέρει διακριτικό χρώμα στο δέρμα και είναι ιδανικό για τις πρώτες εμφανίσεις στην παραλία.

2. Hei Poa Nacre Monoi Oil
Το λάδι αυτό αποτελείται από αγνό λάδι Monoi, είναι αρωματισμένο με άνθη από Tiara και περιέχει πέρλες από χρυσά μαργαριτάρια, που χαρίζουν συναρπαστικά χρυσαφένια λάμψη στο δέρμα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας.

3. Leonor Greyl Lait Luminescence
Spray που ξεμπερδεύει τα μαλλιά, προσφέρει λάμψη, απαλότητα και διατηρεί το χτένισμα. Το Lait Luminescence είναι ένα προϊόν styling που δεν ξεπλένεται και προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη στα μαλλιά. Ξεμπερδεύει ακόμα και τα πιο ατίθασα μαλλιά προσφέροντας εύκολα χτενίσματα και προστατεύει από την θερμότητα (πιστολάκι) και τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου στην πόλη και την παραλία . Είναι πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα και έλαια και φυσικά δεν περιέχει σιλικόνη. Είναι προϊόν δυο φάσεων και για αυτό είναι απαραίτητο να ανακινηθεί πριν από τη χρήση για να μετατραπεί σε γαλάκτωμα.

Μπείτε τώρα στο www.beautyworks.gr , κάντε κλικ στα αγαπημένα σας προϊόντα και θα τα έχετε σε 2 ημέρες στην πόρτα σας!

2 σχόλια: