Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Θηλυκότητα στο Maximum





Όλες λατρεύουμε να είμαστε γυναίκες. Όλες λατρεύουμε την μόδα. Πώς όμως η μόδα επηρεάζει την θηλυκότητα και την γυναικεία μας πλευρά; Έχετε αναρωτηθεί γιατί πολλές φορές ενώ φοράμε τα πιο μοδάτα ψηλοτάκουνα ή το πιο κομψό φόρεμα δεν αισθανόμαστε ποθητές ή πιο θελκτικές γυναίκες; Aυτό συμβαίνει γιατί τα ρούχα ακολουθούν μία συγκεκριμένη φόρμουλα, να εντυπωσιάσουν ,να προκαλέσουν τον θαυμασμό κάθε γυναίκας και να καταλήξουν στην ντουλάπα της. Οι σχεδιαστές ακολουθούν την πεπατημένη, αφού η φαντασία και η ελεύθερη έκφραση απουσιάζουν.
Για όλους αυτούς τους λόγους λατρεύω τις δημιουργίες της Θεοδώρας Προβοπούλου κατά κόσμο «Theia». Οι συλλογές της είναι ιδιαίτερες, τονίζουν την θηλυκότητα της γυναίκας και ξεχειλίζουν από αισθησιασμό, λάμψη και καλαισθησία. Όταν είδα τους τόσο υπέροχα καλοραμμένους και εντυπωσιακούς κορσέδες έμεινα άναυδη. Να μία σχεδιάστρια που τολμάει να δείξει το προσωπικό της γούστο και έργο. Οι κορσέδες είναι σαν έργα τέχνης. Εντυπωσιακά χρώματα, περίτεχνα υλικά αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα και το αναδεικνύουν. Δεν ακολουθεί καμία πεπατημένη , αντίθετα η σχεδιάστρια αφήνει ελεύθερο τον εαυτό της και μας χαρίζει απλόχερα το ταλέντο της.
Αξίζει να δείτε ολόκληρη την συλλογή για τον Xειμώνα αφού οι δημιουργίες είναι ανεπανάληπτες , μοναδικές και τόσο μα τόσο θηλυκές . Είμαι σίγουρη πως όλες οι γυναίκες θα την λατρέψουμε, βρίσκοντας το κομμάτι που μας ταιριάζει.





10 σχόλια:

  1. ειναι πολυ κομψοι!!
    νομιζω πως κ λιγες ατελειες να εχεις σε.''σφιγγει'' και φτιαχνει πολυ τη γραμμη του κορμιου..
    απο την αλλη βεβαια ειναι για ειδικες περιστασεις καποια καλη εξοδο κλπ...μαρεσει που αποπνεει ρομαντισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e nai!1apla m aresei gt den akoloutheia kapoia grammi katanalwtiki opws alloi sxediastes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://newbornfashionistas.blogspot.com/2012/01/i-am-kreativ-blogger.html check here

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφοι κορσέδες! Απόλυτα θηλυκοί! Τέλειο blog! Είμαι η καινούρια σου Follower! Αν θέλεις τσέκαρε το blog μου! Ελπίζω να το βρεις ενδιαφέρον!

    Φιλιά
    Out Of The Box

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχχχχ! Είμαι ήδη follower αλλά δεν εμφάνιζε το blog σου στη λίστα μου! Ευτυχώς το ξαναβρήκα!

    Φιλάκια πολλά κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή