Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Obi belts- Άρωμα Ανατολής στην ντουλάπα μας

Οι Obi Belts είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των μεγαλύτερων οίκων μόδας για το φετινό καλοκαίρι. Σε όλες τις εβδομάδες μόδας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και διάσημοι σχεδιαστές όπως ο Giorgio Armani και η Karolina Herrera μας έβαλαν στον πειρασμό να αποκτήσουμε μία obi ζώνη. Εμπνευσμένες από τις χώρες της Ανατολής δεν είναι τυχαίο που έγιναν το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των σχεδιαστών. Άνετες και κομψές μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.
Extra tips:
-Συνδυάστε την αγαπημένη όλων,  χρυσή ζώνη με ένα λευκό φόρεμα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε αμέσως στο σύνολο σας την λάμψη που του αναλογεί χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο.
-Εάν έχετε αγοράσει ένα maxi φόρεμα και δεν ξέρετε με ποιο αξεσουάρ να την συνδυάσετε μία κομψή obi ζώνη είναι η ιδανικότερη λύση.
-Αποφύγετε την χρωματική ομοιομορφία. Εάν φορέσετε ένα σύνολο σε μαύρο χρώμα μπορείτε να επιλέξετε μία ζώνη σε έντονο χρώμα όπως ροζ ή πράσινο. Το σύνολο σας θα είναι καλοκαιρινό και καθόλου βαρετό.
-Το harem παντελόνι σας μπορεί να συνδυαστεί με μία obi ζώνη και ένα λευκό φανελάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι καλαίσθητο και προσεγμένο.
-Επενδύστε σε δύο τουλάχιστον obi ζώνες. Με δύο κινήσεις και  χωρίς να έχετε ξοδέψει μία περιουσία για την αγορά των αξεσουάρ, θα μπορείτε να μεταμορφώνετε κάθε σύνολο. σας.
- Mια obi ζώνη μπορεί να φορεθεί το πρωί με μία oversized τσάντα ή με ένα κομψό φάκελο το βράδυ.

4 σχόλια: