Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μόδα για καλό σκοπό


Η εταιρεία Lancôme πρόκειται να κυκλοφορήσει μία συλλεκτική έκδοση καλλυντικών σε συνεργασία με την διάσημη ηθοποιό Kate Winslet. Η συνεργασία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα δοθούν στο Golden Hat Foundation. «Είχα στο μυαλό μου αυτή τη συνεργασία για πολύ καιρό. Τελικά έγινε πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενη , αφού θα βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας» δήλωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τη 1η Νοεμβρίου, ενώ η Lancôme θα δωρίσει τα μισά από τα κέρδη των πωλήσεων της στο Golden Hat Foundation.

14 σχόλια:

  1. geia sou kai apo edw!!!! poli wraies anarthseis!!!!!!!apo edw kai pera fanatikh follower!! filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω οτι ειναι πολύ σημαντικό οι celebrities να χρησιμοποιούν την φήμη τους για να βοηθήσουν αυτους που εχουν αναγκη. Μπραβο στην Kate Winslet και στην Lancome για αυτη τους την προσπάθεια να προσφέρουν σε αυτους που πασχουν απο αυτισμό. Σιγουρα θα αγορασω κατι απο την σειρα για να βοηθήσω και εγω οσο μπορω! Πολυ καλη αναρτηση! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρα πολυ ωραια πρωτοβουλια κ απο την lancome &την kate..κ ο αυτισμος ειναι τοσο ιδιαιτερη ασθενεια..
    θα προσπαθησω κ γω να αγορασω καποιο καλλυντικο αν μου το επιτρεψουν τα οικονομικα μου :)

    filakiaaa <3

    caramellitsa

    * αν θελεις ριξε μια ματια στην αναρτηση που ετοιμαζω μπορεις να συμμετασχεις κ συ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tin Kate Winslet tin erwteutika apo tote pou minise ena periodiko epeidi xrisimopoihsan photoshop gia na tin kanoun pio adinati sto ekswfillo! Hahaha!
    Poli siniditopoihmeni kinisi kai apo tin ithopoio, kai apo tin Lancome! Wraio post, euxaristoume gia tin enimerwsi eleytheria mou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κραγιον της Lancome ειναι υπεροχα! Ειχε μια φιλη μου και θυμαμαι οτι αν βαζαμε το βραδυ το πρωι ξυπνουσαμε με κοκκινα χειλια! Ενα κινητρο παραπανω λοιπον για να προτιμησουμε τα προιοντα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. m'aresei paaar poly h kate winslet!! anypomonw!!! thanks kiolas gia to teleio sxolio sou!! xairomai pou sou aresei to blog mou kai to diko sou einai yperteleio mporw na pw..!!! ta lemee!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poli iraia kinisi!ti pio omorfo apo to na prosfereis!logika 8a einai poli perizititi i sillektiki sillogi!filakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή