Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

The ''i'' store!

  Ο Ηρακλής διαθέτει ένα από τα πιο ωραία καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Είχα την χαρά να τον γνωρίσω τρία χρόνια πριν και απο τότε έχει καταφέρει να κάνει πολλά στον χώρο της μόδας.Αποφάσισα να τον ρωτήσω μερικά πράγματα για τον ίδιο αλλά και το μαγαζί του.
1.Ποιά είναι η σχέση σου με την μόδα και τι σημαίνει για σένα;
H σχέση μου με την μόδα ξεκινάει από πολύ παλιά η γιαγιά μου ήταν γνωστή σχεδιάστρια haute couture και η μητέρα μου διατηρεί ένα κατάστημα ρούχων το terra toscana. Η μόδα για μένα είναι μία έκφραση, ο τρόπος που περπατάς ,που μιλάς και γενικά μόα είναι ολόκληρος ο εαυτός σου.
2.Διατηρείς κατάστημα με ρούχα,ποιές εταιρείες εκπροσωπείς;
Στο μαγαζί που διατηρώ στην μητροπολήτου ιωσήφ 12,μπορείς να βρεις την νεανική συλλογή που σχεδιάζω ο ίδιος όπως επίσης και η συλλογή paul's boutique που έχει κυρίως τσάντες και παπούτσια.Επίσης η αγαπημένη μου συλλογη fulah sugah που μας προμηθεύει αποκλειστικά τα προιόντα της.Τέλος η εταιρεία disney που περιέχει απίθανες μπλούζες.
3.Εκπροσωπούσες την συλλογή ρούχων της Jennifer Lopez.Ποιά είναι η γνώμη σου?
Ήταν μία συλλογή με καλό θέμα αλλα οι συλλογές είναι σαν καρδιογράφημα.Δεν μπορείς την μία σεζόν να δημιουργείς μία υπερπλήρης συλλογή και την επόμενη να υπάρχουν ελλείψεις.Φυσικά αυτο είχε ως αποτέλεσμα την παύση των εργασίων της εταιρείας σε όλη την Eυρώπη.
4.Η συνάντηση με την Jennifer πως ήταν;
Mιλούσε με πολύ άνεση,με ρωτούσε διάφορα γύρω από την συλλογή και τα ρούχα της.Είχαμε μία σύντομη συζήτηση αν και υπήρχαν παντού σωματοφύλακες.Από κοντά είναι πολύ όμορφη σαν ψεύτικη και πολύ μικροκαμωμένη.
5.Οι τάσεις της άνοιξης ποιες είναι;
Pin up,crazy colours και ψηλά τακούνια!Εγώ κολλάω με τις φόρμες μου και θεωρ΄ω πως πρέπει να γίνουν must have για όλες σας!
6.Μία ευχη για το blog;
Να καταφέρεις κάποια στιγμή να κάνεις τον γυναικείο πληθυσμό να σε ακολουθεί και να γίνεις η carrie bradsaw της μόδας!
 ps:μπορείτε να βρείτε τον Ηρακλή στο μαγαζί που διαθέτει μητροπολίτου ιωσήφ 12!


















10 σχόλια:

  1. Δεν ήξερα ότι δεν διατίθενται πια τα ρουχα της JLo στην ευρώπη...όχι ότι τα έψαχνα .. ;)
    Σε ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια στο blog μου και ευχομαι και εγω το μπλογη σου να σκισει! :)))
    Καλό υπόλοιπο ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LOVE the magenta pumps!! What a great way to spice up white hot pants!

    ΑπάντησηΔιαγραφή